videoclipuriVideoclip: Years & Years, MNEK - Valentino

Videoclip: Years & Years, MNEK – Valentino

Baietii de la Years & Years și MNEK lansează piesa „Valentino”, o colaborare ce a luat naștere natural între cei doi artiști pe care îi leagă o prietenie longevivă.
Years & Years și MNEK au scris piesa anul trecut, iar „Valentino” a ajuns să fie unul dintre cele mai apreciate materiale pe care fanii le-au putut auzi în cadrul câtorva spectacole ale turneului Years & Years.

„Eu și Uzo am fost inspirați să scriem acest cântec cu gândul la băieții neserioși care ne-au rănit în trecut. Sunt bucuros să am un prieten ca Uzo – cineva cu care să vorbesc atunci când sunt supărat și dezamăgit în dragoste, iar faptul că acum am ajuns să lucrez cu el este sinonim cu ieșitul în oraș. Îl știu pe Uzo de mulți ani și sunt conștient de talentul lui. Sper ca piesa să rezoneze cu toată lumea, indiferent de orientarea sexuală – cu toții știm un Valentino! – și sunt atât de mândru de această piesă, tocmai pentru că este așa gay. Doi bărbați care cântă despre un băiat este, din păcate, încă un lucru neobișnuit și de aceea sunt fericit că am putut să lansez acest cântec cu MNEK.”, a declarat Olly Alexander, solistul trupei Years & Years.

Trupa Years & Years a lansat albumul „Palo Santo” în vara lui 2018, odată cu scurtmetrajul cu același nume, regizat de Fred Rowson, cu Olly Alexander, Dame Judi Dench, Ben Wishaw și actorul thailandez Vithaya Pansringarm în rolurile principale.

Ascultam impreuna noua piesa „Valentino” si poate cine stie se va auzi si pe radio.

- Advertisement -

Years & Years, MNEK – Valentino

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=P321QQV-jmw[/embedyt]

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.