videoclipuriVideoclip: The Motans - Valuri Mari

Videoclip: The Motans – Valuri Mari

The Motans a lansat noua piesa „Valuri Mari” piesa oferita cadou pentru fani trupei de ziua lui Denis Roabeș, artistul The Motans.
Cu un mesaj puternic, de a nu renunța niciodată la autenticitate și la ceea ce te face fericit, piesa „Valuri mari” este cadoul pe care artistul „The Motans”, Denis Roabeș, îl oferă tuturor fanilor săi pe 2 august, de ziua lui.

„O să vă rog ca de la începutul piesei și până la finalul ei să stați cu mâinile în aer. Ele vor simboliza valurile și piesa este despre asta: să nu lăsați niciodată mâinile jos și să faceți valuri. Este o piesă foarte puternică pentru mine și sper din tot sufletul să nu plâng de emoție, ca un copil de 12 ani.”, a mărturisit artistul în timpul concertului.

Muzica este compusă de Denis Roabeș împreună cu Alex Cotoi, Sebastian Barac și Marcel Botezan care semnează și producția piesei.
The Motans este o formație muzicală din Republica Moldova. Este formată din solistul Denis Roabeș, Damian Rusu la chitară, Ali Said la tobe, Matei Căpitanu la bass. Trupa a fost înființată în orașul Chișinău.

Conform solistului Denis Roabeș, denumirea formației provine de la niște vise pe care le avea în copilărie, în care apăreau motani și pisici.

- Advertisement -

The Motans – Valuri Mari

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=1SU6yf9zmp4″ rel=”no”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.