Videoclip oficial: Vunk – Sări

Baietii de la Vunk au lansat noul single „Sari”, piesa insotita de un videoclip inovativ, realizat integral din gif-uri şi filtre din Snapchat, una dintre cele mai populare reţele de socializare la ora actuală.

vunk

Piesa este compusă de Cornel Ilie şi Gabriel Maga iar de regia videoclipului s-a ocupat tot Cornel, fiind pentru prima dată în postura de regizor.
[adinserter block=”4″][adinserter block=”5″]

“Este primul videoclip pe care îl regizez și filmez. Cu toate astea, n-am pretenția de a fi regizor, doar am creat un concept în care să folosim cele mai noi trenduri de comunicare într-un mod foarte creativ.
Cred că ‘Sări’ este primul videoclip creat 100% doar din gif-uri și în care se folosește aplicația Snapchat. S-ar putea chiar să fie o premieră mondială. Sper ca inovația din videoclipul nostru să fie un trendsetter în materia de clipuri, așa cum s-a întâmplat și cu premierele de tehnologie pe care le-am făcut în spectacolele noastre.
Mulți trăiesc în fiecare zi ca în cel mai extins GIF, făcând aceleași lucruri, fără să mai lase loc de improvizație în viața lor. Eu îmi doresc să-i fac să sară din gif-ul lor personal. Așa se cheamă și piesa, ‘Sări’. Așa face și clipul nostru, sare din tipare”, a declarat Cornel Ilie.

Vunk – Sari

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *