Videoclip nou: Raluka feat. Killa Fonic – Dulce Otrava

Raluka a lansat videoclipul pentru noul single ”Dulce Otravă”, o colaborare cu Killa Fonic. Versurile și linia melodică a noului single sunt semnate de Raluka, Killa Fonic, Andi Bănică și Cătălin Tamazllicaru, pentru videoclipul piesei cei doi artiști colaborând cu regizorul Costin Shinijikun.

raluka

”Dulce Otravă” este cea de-a doua treia lansată de Raluka prin intermediul Quantum Music, după ”Zbor” și ”Ieri Erai”.
Noul single pe care-l prezentam si noi in cadrul acestui articol, are versurile in limba romana si fost înregistrată împreună cu Killa Fonic, fiind produsă, mixată și masterizată de Luca George (Lu-K Beats).
[adinserter block=”1″][adinserter block=”3″] In acest moment Raluka se aude pe radio cu piesa ”Ieri Erai”, single lansat in acest an de artista si al carui videoclip a strâns peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Raluka feat. Killa Fonic – Dulce Otrava


Piesele de referinta pentru Raluka sunt cele realizate impreuna cu DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri „September” și „I Like (The Trumpet)”.
In prezent Raluka isi concentreaza atenția asupra unei cariere solo dar stati linistiti ca vom mai avea parte de colaborari din partea ei si in viitorul apropiat.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *