videoclipuriVideoclip nou: Mira - Cineva

Videoclip nou: Mira – Cineva

Mira revine in atentia noastra cu noua piesa „Cineva” o piesa emoționantă despre cei care au inima frântă, însă aleg să creadă că dragostea este cel mai frumos sentiment și caută o jumătate care le va deveni casă.

Melodia „Cineva” se găsește pe primul album din cariera MIREI ce urmează să fie disponibil la începutul anului viitor. Versurile piesei au fost au fost compuse de Florian Rus, Bogdan Todor, Ionuț Marius Vasilache și Alex Parker.

„Cineva” este cea mai personală piesă de până acum. Cred că este prima dată când mă simt așa de expusă în ceea ce privește viața mea personală, de la versuri până la clip. A fost scrisă într-o perioadă în care mă simțeam foarte singură și abandonată. M-am dus într-o zi la studio și i-am zis lui Florian Rus că trebuie să cânt despre ceea ce simt în acel moment și a ieșit această piesă sensibilă. Videoclipul de asemenea a arătat viața mea, din spatele artistului MIRA și îi mulțumesc lui Kobzzon că mi-a conturat ideea atât de frumos”, a spus MIRA.

Mira s-a remarcat prin piese precum: „Cum de te lasă”, „Ce-o fi o fi” (alături de Vescan), „Fete din Balcani” (alături de Corina și Skizzo Skillz), „Vina”, „Uit de tine”, „Inimă nebună”, dar și „Maracas” (alături de Lino) și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus).

- Advertisement -

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=XfeaTlPFZYM” align=”center” width=”760″ /]

Mira se regaseste in playlistul postului nostru de radio cu piesa „Zero absolut”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.