Videoclip nou: Geo Da Silva feat. Mr. Sax – I Want You

Cu un beat dance-balcanic Geo Da Silva a lansat videoclipul piesei „I Want You”, un single cu versuri în engleză ce ne duce cu gandul la muzica anilor ’90.

geo da silva

„Sunt foarte încântat de această colaborare. Simt că este un nou început pentru mine. Piesa îmi place la nebunie, iar de Mr. Sax nici nu mai are rost să mai spun. Mulțumesc managerului meu, Bogdan Toma, că a făcut posibil acest lucru împreuna cu Cat Music România, îl consider drept un cadou, cu tot cu piesele ce urmează, în această vară”, declară Geo

[adinserter block=”4″][adinserter block=”5″]

Videoclipul piesei a fost filmat prin Spania și România, fiind regizat de către Geo Da Silva, Marian Plaian și Emanuel Grigore.
In urmă cu câteva luni, Geo Da Silva a lansat o piesă cu versuri în limba română, „Noaptea-i nebună” o piesa foarte reusita potrivita cu serile pline de distractie.

„Abia am așteptat să lansăm clipul piesei și cred că nu am fost singurul entuziasmat. Citesc, în fiecare zi, comentarii pe rețelele de socializare, în care oamenii își exprimă bucuria colaborării dintre mine și Geo Da Silva. ‘I Want You’ este acea piesă de dragoste, cu ritm și cu aer de vacanță!”, declară Mr. Sax

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *