videoclipuriVideoclip: Manuel Riva feat. Alexandra Stan - Miami

Videoclip: Manuel Riva feat. Alexandra Stan – Miami

Manuel Riva impreuna Alexandra Stan lanseaza noul single Miami, piesa ce este insotita de un videoclip filmat inca de anul trecut.
Videoclipul piesei “Miami” filmat anul trecut în SUA, prezintă noua imagine a artistului și completează vizual statementul muzical. Piesa vorbește despre exprimare liberă fără bariere lingvistice sau etnice și inspiră la o revoluție făcută prin dragoste.

„Piesa vorbește despre un vibe pe care îl ai în momentul în care te gândești la acest oraș. Este despre eliberare și despre exprimare fără bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred că oamenii pur și simplu sunt/există, iar etichetele nu fac nimic altceva decât să ne limiteze. În general, îmi place să trăiesc acum, construiesc acum, piesă cu piesă. Nu vreau să mă proiectez pe mine, muzica mea sau proiectul meu într-un moment în viitor, pentru că ar însemna să nu mă mai bucur de lucrurile care se întâmplă acum!“.

Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă și s-a bucurat de o ascensiune neașteptată. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania.

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=TPRPKRGn-sQ[/embedyt]
sursa youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.