Videoclip nou lansat de Eduard Sanda – Scantei in mintea mea

Eduard Sanda a lansat videoclipul piesei Scantei in mintea mea, prima melodie care va face parte dintr-un EP ce va conține 5 piese cu un nou stil muzical, cu sound urban și influențe trap.

Pregătirea pentru filmările videoclipului „Scantei in mintea mea” i-a adus lui Edward o altă noutate, ceva ce nu a mai făcut până acum: cursuri de actorie, cu nimeni alta decât buna sa prietenă, Doinița Oancea.

A fost o experiență extraordinară! Doinița nu este doar o actriță foarte bună, dar și o profesoară talentată. În videoclip aveam de interpretat un personaj, un <bad boy>  și am lucrat cu ea la atitudine, stare, cum să exprim și corporal și ca expresie facială noua ipostază. M-a ajutat foarte mult, ne-am întâlnit de câteva ori, am analizat și exersat scenariul cadru cu cadru, cam câte 6 ore de fiecare dată”, povestește Edward, încântat.

 

Noua piesa ”Scântei în mintea mea” a fost produsă în studiourile Famous Production, versurile au fost scrise de Edward Sanda și de Irina Cupco, iar orchestrația îi aparține lui Edward.

- Advertisement -

Videoclipul piesei il urmarim un pic mai jos in cadrul acestui articol nu inainte de a va reaminti faptul ca, Eduard Sanda este prezenta  frecventa si in playlistul postului nostru de radio.

Videoclip Scantei in mintea mea – Eduard Sanda

 

„Scântei în mintea mea” este despre o poveste de dragoste, despre atracție irezistibilă și senzualitate, după cum spune chiar Edward. „Am scris-o în colaborare cu Irina Cupco, o artistă foarte talentată din Chișinău, pe care am cunoscut-o când a venit la studioul Famous Production pentru o serie de sesiuni. Am compus mai multe piese împreună, iar <Scântei în mintea mea > este prima finalizată”, adaugă artistul.

 

 

Follow Edward Sanda:
Instagram: https://www.instagram.com/edwardsanda…
Facebook: https://www.facebook.com/EdwardSandaOfficial

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Noutati