videoclipuriVideoclip nou lansat de Eduard Sanda - Scantei in mintea mea

Videoclip nou lansat de Eduard Sanda – Scantei in mintea mea

Eduard Sanda a lansat videoclipul piesei Scantei in mintea mea, prima melodie care va face parte dintr-un EP ce va conține 5 piese cu un nou stil muzical, cu sound urban și influențe trap.

Pregătirea pentru filmările videoclipului „Scantei in mintea mea” i-a adus lui Edward o altă noutate, ceva ce nu a mai făcut până acum: cursuri de actorie, cu nimeni alta decât buna sa prietenă, Doinița Oancea.

A fost o experiență extraordinară! Doinița nu este doar o actriță foarte bună, dar și o profesoară talentată. În videoclip aveam de interpretat un personaj, un <bad boy>  și am lucrat cu ea la atitudine, stare, cum să exprim și corporal și ca expresie facială noua ipostază. M-a ajutat foarte mult, ne-am întâlnit de câteva ori, am analizat și exersat scenariul cadru cu cadru, cam câte 6 ore de fiecare dată”, povestește Edward, încântat.

 

- Advertisement -

Noua piesa ”Scântei în mintea mea” a fost produsă în studiourile Famous Production, versurile au fost scrise de Edward Sanda și de Irina Cupco, iar orchestrația îi aparține lui Edward.

Videoclipul piesei il urmarim un pic mai jos in cadrul acestui articol nu inainte de a va reaminti faptul ca, Eduard Sanda este prezenta  frecventa si in playlistul postului nostru de radio.

Videoclip Scantei in mintea mea – Eduard Sanda

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=AtrseH1xlCM” align=”center” width=”800″ /]

 

„Scântei în mintea mea” este despre o poveste de dragoste, despre atracție irezistibilă și senzualitate, după cum spune chiar Edward. „Am scris-o în colaborare cu Irina Cupco, o artistă foarte talentată din Chișinău, pe care am cunoscut-o când a venit la studioul Famous Production pentru o serie de sesiuni. Am compus mai multe piese împreună, iar <Scântei în mintea mea > este prima finalizată”, adaugă artistul.

 

 

Follow Edward Sanda:
Instagram: https://www.instagram.com/edwardsanda…
Facebook: https://www.facebook.com/EdwardSandaOfficial

 

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.