videoclipuriVideoclip: Dan Bălan - Allegro Ventigo (feat. Matteo)

Videoclip: Dan Bălan – Allegro Ventigo (feat. Matteo)

Dan Balan colaboreaza cu Matteo pentru noua piesa „Allegro Ventigo”. Piesa este deja pe locul 12 în trending la câteva zile după lansare, sărind de 4.5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Insula din acest videoclip a fost special creată pentru Dan Bălan, transformând în realitate conceptul unei insule luxuriante. Artistul basarabean a lucrat cu o echipă de specialişti în grafică şi decoruri pentru a reconstitui atmosfera exotică dorită.

Peste tot în lume am căutat o insulă specială care să nu semene cu nicio altă insulă, una în care să putem transpune atmosfera videoclipului pentru noua piesă, „Allegro Ventigo”. În cele din urmă, am realizat că o astfel de insulă ar trebui să fie creată de la zero deoarece căutarea noastră nu a fost încununată cu succes. Vă invit să urmăriți clipul pentru a vedea ce am creat și să vă bucurați de muzică!

Videoclip oficial

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=sXu9QLRb_sI[/embedyt]
sursa: youtube.com

- Advertisement -

Filmările pentru noul videoclip au avut loc într-o zonă a Ucrainei şi a fost nevoie de 5 zile şi 30 de tone de nisip pentru a aduce la viaţă insula. Dan Bălan apare pe plajă la apus, între stânci şi dansând cu un „trib” de băştinaşi hip şi cool.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.