videoclipuriVideoclip: Carla's Dreams - Poetic şi Murdar

Videoclip: Carla’s Dreams – Poetic şi Murdar

Carla’s Dreams lanseaza piesa Poetic şi Murdar, single insotit de un videoclip întunecat filmat în spatele blocurilor, în toalete slab iluminate şi în latura ascunsă a lumii.
Videoclipul este regizat de Roman Burlaca, cel care a definit stilul vizual al celor de la Carla’s.

Înainte să lanseze noul single, Carla’s Dreams a postat versurile pe Facebook, pentru că toţi fanii să le savureze, interpreteze şi să le întoarcă pe toate părţile. Dacă la începutul melodiei suntem în tărâm trip-hop, finalul este clar hip-hop, cu supradoză de scratch-uri excelent realizate.

A​ceastă piesă este dedicată celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi „murdăriți” de viață, de lume, cu noroi, cu har.
Poeți, invizibili adesea, care se nasc, trăiesc, mor printre și alături de noi. Acei „poeți” care simt viața, acei rebeli care văd altfel, acei „vecini” care nasc fraze zburătoare.​​ ​A​cei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevărat pentru ei.
Acei oameni care se diz​olvă în ura și neînțelegerea altora adesea. Prea des. Deși sunt aproape întotdeauna cei mai îndrăgostiți de lume, de viață. V-am cuprins.

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8hejldL9Bck[/embedyt]
sursa: youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.