videoclipuriVescan lanseaza videoclipul Dansul Banilor alaturi de Mahia Beldo

Vescan lanseaza videoclipul Dansul Banilor alaturi de Mahia Beldo

„Dansul Banilor” este o piesă compusă de către Mahia Beldo, iar versurile îi aparţin lui Vescan. De videoclip s-a ocupat Claudiu Vision. Mesajul artiştilor este clar: banii au efect negativ asupra vieţii oamenilor, distrug prietenii şi despart familii. Argintul şi aurul pot cumpăra „suflete care nu au fost de vânzare”.

„Dansul Banilor” este single-ul cu numărul 3 extras de pe albumul „Muzică sau Nebunie” al lui Vescan. În videoclip îi vedem pe muzicieni filmaţi la 360 de grade, alternaţi cu cadre ale unor oameni care îşi numără frenetic banii sau îi pierd în cele mai stupide circumstanţe.

Sunt foarte bucuros că am ajuns la piesa cu numărul 3 de pe albumul „Muzica Sau Nebunie”, şi anume „Dansul Banilor”, alături de bunul meu prieten Mahia Beldo. Este o piesă cu un subiect foarte sensibil, referitor la puterea distructivă a banilor.

Mi-am pus de multe ori întrebări precum: „Banii aduc fericirea?”, „Trăim pentru bani sau facem bani să putem trăi?”, „Iubirea pentru bani e sentiment?”, „Banii aduc locul pe lista cu oameni fericiţi?’”şi aşa s-a născut „Dansul Banilor”. Este o piesă făcută din suflet şi sper să ajungă în sufletele susţinătorilor noştri!

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oVw9srpa8wA[/embedyt]
sursa: youtube.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.