Uddi a lansat noua piesa „Cel mai sarac milionar”

Uddi, unul dintre cei mai versatili artisti din Romania, lanseaza single-ul „Cel mai sarac milionar”.

udi

Piesa ‘Cel mai sarac milionar’ este compusa de catre Randi in studiourile Famous Production. UDDI este un artist complet, care a demonstrat versatilitatea vocii sale atat prin numeroasele stiluri abordate in piesele lansate, cat si in coverurile interpretate. De la remake-uri, precum „Aseara ti-am luat basma”, pana la piese cu influente reggae, cum este „Ipotecat” (Delia feat. Uddi), Uddi trece cu naturalete de la un stil la altul. Dragostea pentru muzica razbate din fiecare inflexiune a vocii sale.
[adinserter block=”1″] [adinserter block=”3″]

‘Cant din suflet, muzica fiind marea mea dragoste si sper ca cei care imi asculta piesele sau reprezentatiile live sa simta asta. ‘Cel mai sarac milionar’ este povestea mea si a ta, pentru ca bogatia nu se masoara in bancnote, ci in sentimente pozitive. Iubiti-va!’, afirma Uddi.

Uddi – Cel mai sarac milionar [Official Single]

Noua piesa a lui UDDI, prezentata ceva mai sus, este in ton cu acest dicton: ‘cel mai sarac milionar’ poate fi oricare dintre noi, pentru ca desi nu avem averi adunate in cont, suntem bogati datorita iubirii pe care o purtam oamenilor din jur.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *