videoclipuriTamiga & 2Bad au lansat noua piesa "Doar a Ta"

Tamiga & 2Bad au lansat noua piesa „Doar a Ta”

Tamiga alaturi de 2Bad au lansat noua piesa „Doar a Ta”, single ce poate fi ascultat si pe Radio Live247.
De la melodia „In Havana” cei doi, au mai lansat inca 3 melodii: „Heaven”, „Poveste de iarna” si noua melodia „Doar a ta” lansata recent pe data de 6 Februarie 2019 chiar in ajunul Valentine’s Day si Dragobete.

” Melodia „Doar a ta”, este inspirata din viata unui cuplu obisnuit care-si fac fel si fel de declaratii de dragoste in ajunul
Valentine’s Day si Dragobete, si asa se descrie o fumoasa poveste de dragoste in care ea isi asigura iubitul ca are ochi doar pentru el.
Melodia a fost compusa in luna Mai 2018 special pentru toti indragostiti care-si iubesc cu adevarat partenerii de viata.” au declarat cei doi artisti.

Laurentiu ne spune: Eu si cu Tamiga (Mihaela Tanase) ne stim din anul 2013, atunci cand am colaborat la un spectacol in Sibiu, ea fiind doar dansatoarea noastra si de atunci am tinut legatura chiar colaborand in Septembrie 2017 cand Body&Soul a lansat „In Havana”.

Amintim faptul ca, piesa „In Havana” a fost difuzata de postul nostru de radio ruland in playlistul nostru mai bine de trei luni.

- Advertisement -

Tamiga & 2Bad – Doar a Ta | Official Video

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2vMgxEjJCTM[/embedyt]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.