Sunny Sundays – Do You Dream (Debut muzical)

Avem pentru voi un nou proiect muzical pe care ne face o adevarata placere sa vi-l prezentam aici pe Radio Live247. Proiectul plin de mister se numeste „Sunny Sundays” si lanseaza primul single intitulat „Do you dream?”

sundays

Piesa „Do you dream?” este una fresh, de vara, cu un mesaj pozitiv si care trebuie sa recunoastem, cam lipseste din peisajul muzical romanesc.
Sunny Sundays abordeaza odata cu acest prim single, muzica deep house si isi propune sa cucereasca toate cluburile din strainatate, dar si din Romania.

SUNNY SUNDAYS – DO YOU DREAM – Official Lyric Video


[adinserter block=”1″]

„Mesajul piesei este unul pozitiv. Indeamna pe toti oamenii sa viseseze din toata inimia la iubire, sa aibe curajul de a visa si de a lupta pentru visele lor”, au declarat cei de la Sunny Sundays.

[adinserter block=”3″] Sper sa va placa acest prim single la celor de la Sunny Sundays, chiar daca in acest moment membrii proiectului raman anonimi si isi doresc sa se promoveze doar prin muzica, gandita mai mult pentru piata internationala.
Sunt de parere ca, astfel de piese ar trebui sa isi faca loc in playlistul posturilor de radio de la noi, eliminand astfel si rotatia pieselor care la un moment dat devine plictisitoare (aviz colegilor de la Radio).

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *