Sore feat Liviu Teodorescu – Adu-mi aminte sa te uit

Sore colaboreaza cu Liviu Teodorescu pentru o piesa foarte trista, ce vorbeste despre o relatie care s-a incheiat si amintirile care au ramas – Adu-mi aminte sa te uit.

sore

„Mi-am dorit colaborarea cu Liviu inca de pe vremea cand eram colegi in LaLa Band. Este un artist foarte talentat, cu o voce wow! Ma bucur ca dorinta noastra s-a concretizat prin piesa Adu-mi aminte sa te uit. Am scris piesa cot la cot in studiourile HaHaHa Production si a fost o experienta pe care mi-ar placea sa o repetam”, declara Sore.

[adinserter block=”1″][adinserter block=”3″]

Piesa prezentata ceva mai jos, este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Sore, Liviu Teodorescu, Robert Toma si produsa in studiourile HaHaHa Production, iar textul este scris de Sore, Liviu Teodorescu si Robert Toma.

Audio: Sore feat Liviu Teodorescu – Adu-mi aminte sa te uit

„Stiam ca Sore are o voce cum putini artisti din Romania au, dar nu stiam ca este o compozitoare atat de buna. Am aflat asta atunci cand am scris impreuna Adu-mi aminte sa te uit. Este o piesa super speciala, pentru ca linia si versurile te fac sa simti ca asculti o balada, dar productia lui Serban Cazan si a baietilor de la HaHaHa Production da piesei o alta directie. O poti asculta si dimineata, si la pranz, si seara. Si trag speranta ca va dudui si noaptea, in cluburi”, a declarat Liviu Teodorescu.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *