newsSerialul Bani negri (pentru zile albe) debuteaza pe HBO

Serialul Bani negri (pentru zile albe) debuteaza pe HBO

Serial românesc Bani negri (pentru zile albe) produs de HBO Europe va fi lansat pe 22 noiembrie. Serialul prezintă povestea unor oameni cinstiți care nu-și găsesc locul într-o societate distrusă de corupție.

Scris și regizat de Daniel Sandu, „Bani negri (pentru zile albe)” are șase episoade, cu difuzare săptămânală, începând cu 22 noiembrie, pe HBO GO și la HBO.

Distributie Bani Negri (pentru zile albe)

Regie: Daniel Sandu
Cu: Alexandru Papadopol,Cristian Bota,Gavril Pătru,Medeea Marinescu,Valeriu Andriuță,Adriana Irimescu,Voica Oltean,Maruca Băiașu,Adriana Titieni,Iulia Dinu

- Advertisement -

Descriere pe scurt

Serialul spune povestea lui Doru și Ionel, doi tehnicieni de semafor care glumesc într-un bar pe seama ideii de a manipula traficul pentru a jefui o dubă blindată aparținând uneia dintre băncile principale din oraș. În cele din urmă, împotriva voinței lor, ajung să comită acest furt.

Cei doi prieteni, Doru și Ionel, sunt interpretați de Alexandru Papadopol și Cristian Bota.

Toate instituțiile de la care cer ajutor se arată, de fapt, dornice să participe la înfăptuirea jafului și să primească o parte din bani. Cei doi eroi ghinioniști luptă să găsească o cale de mijloc între moralitate și dorința de a supraviețui.

Difuzari HBO si HBO GO serial Bani negri

Premiera 22 noiembrie 2020 – episodul 1 (Gluma) – durata  episod 10 minute.

Bani negri ( pentru zile albe) Episodul 2 – (Planul) premiera 29 noiembrie – durata 46 minute

Episodul 3  (Socoteala) are premiera pe 6 decembrie – durata episod 50 minute.

Actrița Medeea Marinescu interpretează rolul principal feminin, Evelina. Medeea a avut roluri importante în producții românești de teatru și film, dar și în producții de anvergură internațională, precum „Je vous trouve tres beau” / „Vă găsesc fermecător”.

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=C2ZqdsBTpKs” align=”center” width=”800″ /]

Producătorii executivi din partea HBO Europe sunt Johnathan Young și Antony Root. Silvia Popescu și Ioanina Pavel sunt producătoare HBO Europe, iar Tudor Reu este producător din partea Mobra Films, compania lui Cristian Mungiu implicată în producția serialului.

Serialul va fi difuzat pe HBO si va fi disponibil inclusiv pe platforma HBO GO.

 

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.