Seriale noi in 2016 (recomandari)

Anul acesta avem parte de seriale noi pe care uni dintre noi le aleg mai mult decat vizionarea unui film proaspat lansat la cinema. Asadar vorbim in carul acestui articol de cele mai noi productii tv pe care merita sa le vizionam.

Underground
Serialul poate fi urmarit pe WGN din 9 martie 2016, de regia seriei ocupandu-se Anthony Hemingway.
Serialul produs de John Legend descrie experienţele extreme ale unui grup de sclavi care fug de pe plantaţia unui proprietar legendar pentru faptul că niciun sclav nu a îndrăznit să evadeze vreodată.

tv the catch-min
The Catch
Un serial difuzat de ABC ce o are in distributie pe Mireille Enos ce interpretează un detectiv particular specializat în fraude şi escrocherii care devine victima unei escrocherii gândite chiar logodnicul ei (Peter Krause, din Six Feet Under).
[adinserter block=”4″][adinserter block=”5″] Rush Hour
Nu vorbim despre film ci despre serialul Rush Hour (Ora de varf) unde rolurile lui Jackie Chan şi Chris Tucker sunt preluate de Jon Foo, un expert în arte marţiale, şi Justin Hires, văzut în 21 Jump Street.
Asadar un serial ce va combina cu succes actiunea si umorul de care avem atata nevoie.

The Detour
Un alt serial ce ne-a atars atentia este seria „The Detour” in care avem parte de o poveste comica dar plina de aventuri. Serialul este creat de Jason Jones, acesta joacă şi rolul principal, cel al lui Nate, care porneşte într-o călătorie plină de aventuri alături de soţia Robin (Natalie Zea) şi cei doi copii.
Interesant, comic sau nu vom vedea in cele 10 episoade a primei serii.

Containment
Pentru ca, totusi avem nevoie si de putina actiune sau putin suspans ne gandim si la serialul „Containment” ce ne aduce in mijlocul unei epidemii care face ca oraşul Atlanta să intre în carantină.
Un serial fără nume mari pe afiş dar care este creat de Julie Plec (The Vampire Diaries).

Cu siguranta sunt mai multe seriale pe care le putem urmarii in anul 2016 insa avem timp pentru toate in articolele noastre viitoare.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *