Sean Norvis a lansat alături de Justine Berg single-ul „Our Life”

Sean Norvis feat. Justine Berg - Our Life

Sean Norvis a lansat alături de Justine Berg piesa „Our Life”, un single dance cu un „touch” trance, dar și cu percuții sud americane, realizate de Fabricio Martin Alva Delgado, un tânăr artist foarte talent din Chiclayo, Peru, stabilit acum în Timișoara.

Piesa transmite un mesaj pozitiv și se va regăsi pe următorul album a lui Sean Norvis – „United”. Videoclipul a fost filmat într-un club din Timișoara, în cadrul evenimentului pe care Sean Norvis l-a susținut în ianuarie alături de artiști din țară și străinătate.

„«Our Life» reprezintă una dintre piesele mele preferate, ce se va regăsi pe «United», album la care lucrez de peste doi ani. Este o piesă la care am lucrat intens, mai ales pe partea de instrumental, iar Justine a compus versurile într-o singură zi”, povestește Sean Norvis.

Sean Norvis a lansat în anul 2016 albumul de debut „The way I feel”, material pe care se regăsesc piese cântate alături de artiști precum Geo Da Silva, Alex Mica, Seepryan, Justine Berg, Irina Florea și Madelin Zero (vocalist ATB).

După piese precum „Noaptea-i nebună”, „Secret love affair” și „Meteor fellings”, Sean Norvis continuă colaborarea cu Geo Da Silva, iar în 2017 lansează piesa „Gypsy Mama”. La finalul verii lui 2019, a colaborat cu Denixe pentru „Last Forever”, single ce va putea fi găsit pe albumul „United”, iar în luna ianuarie a pregătit un eveniment showcase în orașul său natal.

Sean Norvis feat. Justine Berg – Our Life

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/sdtTEm3hL20″ rel=”no” wmode=”opaque”]

Music: Flavius Milionor Oprean, Ciprian Emanuel Bot;
Lyrics: Justyna Sprawka;
Percussion: Fabricio Martin Alva Delgado;
Video: Timisoara Film Society; Produced by: Norvis Music.

Articolul precedentUpdate: 9 aprilie – 441 de cazuri noi in 24 de ore in Romania
Articolul următorPeste 1,03 milioane de contracte de munca sunt suspendate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.