videoclipuriSean Norvis lansează noua piesa „UNITED"

Sean Norvis lansează noua piesa „UNITED”

DJ-ul și compozitorul Sean Norvis lansează „UNITED”, piesă ce poartă numele celui mai recent material discografic al artistului. Mai mult decât atât, albumul „UNITED” este disponibil de astăzi pe toate platformele digitale de specialitate.
Piesa United are un vibe pozitiv ce te face sa vibrezi inca de la primul play.

Single-ul este rezultatul colaborării cu artista poloneză Justine Berg și este compus de către cei doi artiști, alături de un bun prieten de-al lui Sean, Ciprian Emanuel Bot.

Acesta nu este primul proiect pe care Sean și Justine îl lansează. Cei doi au mai făcut echipă în trecut pentru single-uri precum „Our Life”, „Embrace Me” și „Afraid to Feel” care au ocupat poziții fruntașe în acest an în Top 100 Beatport Dance/Electro Pop și în Top 100 iTunes în România, Austria, Germania, Elveția, Spania, Finlanda, Norvegia, Suedia sau Mexic.

„«UNITED» este inspirat din unele experiențe trăite de mine. În ultimii trei ani, am întâlnit foarte mulți oameni interesanți cu care am rezonat. Multe dintre poveștile și trăirile lor au fost o sursă de inspirație pentru mine și consider că prin acest lucru au contribuit și ei la realizarea acestui album. Mă bucur că am avut la începutul acestui an, înainte de izbucnirea pandemiei, un concert live de lansare la care au participat o parte dintre artiștii cu care am colaborat la realizarea albumului. Pentru unii dintre participanți, lansarea albumului meu a fost ultima petrecere la care au participat în acest an. «UNITED» îmbină mai multe stiluri muzicale, iar unele dintre instrumentele utilizate au un vibe aparte. «UNITED» conține 18 povești și cred că sunt șanse mari ca fiecare ascultător să se regăsească măcar în una dintre acestea.”

- Advertisement -

Videoclip: Sean Norvis ft. Justine Berg – UNITED

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=dxNoz4rmvIg&feature=youtu.be” align=”center” width=”760″ /]

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.
Versuri melodie: Justyna Sprawka

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.