Ce seriale vedem in 2017 ?!
Daca rasfoim putin anul cinematografic 2017 printre cele mai bune filme care urmeaza sa apara anul acesta, se pot numara si cele mai asteptate seriale pe care le vom enumera ceva mai jos. Asadar ce seriale nu trebuie sa RATAM!

Prison Break: Sequel
Un serial ce probabil numai are nevoie de nici o prezentare insa, cel de-al cincilea sezon al serialului „Prison Break“ va fi plin de personaje familiare, precum Michael Scofield si Lincoln Burrows in rolurile celor doi fraii protagonisti, experti in evadari din inchisori, interpretati de Wentworth Miller si Dominic Purcell.
Serialul este programat sa aiba premiera in acest an asa ca, Fiti pe FAZA!

Twin Peaks
Cu siguranta mai tineti minte acest serial, care ne-a infierbantat imaginatia prin anii 90. Se pare ca avem parte de un Twin Peaks adaptat pentru 2017 in regia lui David Lynch care creaza noua serie impreuna cu vechiul sau coleg, Mark Frost.
Din distributie fac parte Kyle MacLachlan, Sheryl Lee , Laura Dern, Sherilyn Fenn, Ray Wise, Balthazar Getty plus multi alti.

Iron Fist
Un serial nou aparut in 2017 ce contureaza povestea milionarului Daniel Rand care revine in New York dupa ce multi ani a fost dat disparut, si continua lupta impotriva criminalilor care corup New York-ul folosindu-se de incredibilele sale cunostinte de kung-fu, dar si invocand abilitatile incredibile ale inflacaratului Pumn de Otel.

American Gods
In regia lui Robert Richardson, serialul American Gods combina fantasticul cu misterul iar rezultatul pare a fi unul foarte bun.
Povestea serialului se contureaza in jurul unui puscarias care, afla ca iubita sa sotie a murit intr-un accident de masina. Aceasta este doar prima dintr-o serie de lovituri pe are le primeste acest puternic barbat care devine angajatul unui vanzator ambulant carismatic, Dl. Wednesday (Ian McShane) ce il atrage intr-un conflict intre vechii si noii zei ai Americii.

Taboo
Serialul Taboo îl va avea în centru pe James Keziah Delaney , acțiunea urmând să se petreacă în anul 1913. Delaney este un aventurier viclean, versat, care se întoarce din Africa cu 14 diamante furate și este dornic să răzbune moartea tatălui său. Serialul este regizat de Kristoffer Nyholm si il are in distributie pe Tom Hardy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here