Recomandari Filme in iulie 2016 la cinema

La intrebarea: Ce Filme vedem la cinema in luna iulie 2016? gasim ceva mai jos si raspunsul!

agentiCentral Intelligence/Agenţi aproape secreţi
Comedia de acţiune cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart a avut premiera in cinema pe 1 iulie 2016 si cu siguranta filmul va fi pe placul multora dintre noi.

Filmul prezintă povestea unui agent CIA letal (Johnson), care se întoarce în orașul natal pentru reuniunea de liceu. Pentru că e pe urmele unui caz top secret, îl ia drept partener, cu forța, pe cel care a fost cel mai tare tip din campus (Hart), acum un contabil cuminte căruia îi e dor de zilele de altă dată.

demoniThe Conjuring 2 – Trăind printre demoni 2
Filmul poate fi urmarit la cinema in luna iulie 2016 si continua seria horror-ului din 2013.
Vera Farmiga şi Patrick Wilson revin în rolurile soţilor Warren care trebuie să investigheze unul dintre cele mai terifiante cazuri din profesia lor.

The Legend of Tarzan – Legenda lui Tarzan
Premiera filmului va avea loc pe 8 iulie 2016 si probabil este unul dintre cele mai asteptate filme din aceasta luna. Dacă unii au lăudat anvergura producţiei, efectele speciale şi chimia dintre actorii Alexander Skarsgård şi Margot Robbie, alţii l-au criticat pentru problemele de ritm şi pentru comentariul rasial mult prea apăsat.
[adinserter block=”4″][adinserter block=”5″]

cover_movie-min

Ice Age: Collision Course – Epoca de gheaţă: Ploaie de meteoriţi
Din 15 iulie la Cinema. Vorbim din nou despre o continuare a seriei iar de aceasta data cursa epică a lui Scrat după ghinda nărăvașă îl catapultează în univers, unde declanșează accidental o serie de evenimente cosmice care transformă și pun în pericol lumea din Epoca de Gheață.

Star Trek Beyond – Star Trek. Dincolo de infinit!
Premiera 22 iulie 2016. O continuare a seriei pe care cei drept o asteptam cu nerabdare.
Asadar sequelul ne arată echipajul navei Enterprise înfruntând un inamic aparent invincibil. Obligaţi să abandoneze nava, membrii echipajului vor naufragia pe o planetă necunoscută, iar aici vor descoperi curând că viaţa le este într-un mare pericol.

Jason Bourne – Premiera 29 iulie 2016
Al cincilea film al francizei îi readuce pe Paul Greengrass la regie şi pe Julia Stiles în rolul lui Nicky Parsons, cu Alicia Vikander interpretând-o pe Heather, o agentă ce va fi implicată în vânătoarea a cărei ţintă este eroul.

Cam asa ar arata calendarul cinematografic al lunii iulie 2016 din care prezentam si noi filmele pe care le recomandam cu placere si pe care le vom regasi in cinema pe parcursul intregii luni.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *