recomandariRealizare site web - Cum sa avem propriul site (P)

Realizare site web – Cum sa avem propriul site (P)

Realizarea unui site web la cele mai bune preturi devine obiectivul fiecaruia atunci cand ne dorim sa avem propriul site. In ziua de azi avem desigur destul de multe optiuni in realizarea site-urilor web astfel incat identitatea noastra sa fie expusa online rapid si eficient.
Prezenta in mediul online devine obligatorie pentru orice tip de afacere pe care probabil te gandesti sa o lansezi sau deja ai lansat-o.

In ultimii ani, sistemele de management al continutului (CMS – Content Management Systems), precum WordPress, Joomla sau Drupal au avansat foarte mult, facand ca realizarea unui site web sa devina simpla si accesibila oricui, indiferent de nivelul de cunostinte tehnice
Constructia unui site web impune alegerea unei platforme pe care se va construii site-ul web. Inregistrarea domeniului web si alegerea gazduirii aferente site-ului nostru. Cele mai populare site-uri sunt construite folosind platforma Wodpress, Joomla sau Drupal.

Unde pot sa imi fac un site ?!

Realizarea unui site web impune o analiza serioasa pentru domeniul de activitate pe care dorim sa pornim o afacere.
In mediul online se regasesc o multime de companii gata sa realizeze un site pentru dumneavoastra.
Pretul unui site web variaza in funtie de complexitatea proiectului pe care doriti sa il lansati online. Cele mai scumpe site-uri sunt cele de tip magazin online care confera clientilor dumneavoastra accesul rapid si sigur la produsele pe care le vindeti.

- Advertisement -

Cum sa avem propriul site

In primul rand va recomandam sa apelati la servicii de specialitate atunci cand doriti sa porniti o afacere online. O analiza corecta a domeniului dumneavoastra de activitate va face ca, noul site al companiei sa aiba succes in mediul online.

Constructia site-ului va trebui sa fie una eficienta si corecta pantru firma dumneavoastra. Eficienta paginii web impune constructia site-ului alegand o gazduire web cu resurse garantate astfel incat site-ul sa poata fi accesat usor si rapid.
Optimizarile din site sunt foarte importante atunci cand dorim sa obtinem rezultate bune pentru site-ul nostru.
Costul unui site va trebui intotdeauna sa fie unul corect si transparent fara a se percepe taxe suplimentare pentru anumite functii din site pentru care defapt vom platii odata cu realizarea site-ului web.

Realizarea site-ului in cativa pasi

1. Inregistrare domeniu (nemele site-ului);
2. Alegerea gazduirii web;
3. Alegera platformei pe care va functiona site-ul;
4. Instalare platforma (wordpress, joomla, drupal etc.)
5. Alegerea design-ului site-ului web;
6. Implementarea functiilor web;
7. Constructia paginilor web;
8. Optimizarea site-ului web (SEO pentru motoarele de cautare);

Ce recomandam!

Pentru ca avem la dispozitie o multime de optiuni in proiectarea paginilor web o sa va recomandam cea mai buna optiune pentru servicii web astfel incat veti optimiza la maxim costurile unui site web. Pentru realizarea unui site web de prezentare va recomandam serviciile Expo Media Bucuresti, echipa cu care colaboram intens de peste 5 ani si pentru care avem un deosebit respect pentru serviciile acordate.
Cu siguranta decizia de a porni la drum online, alaturi de o companie IT va apartine in totatiltate.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.