Randi – Calc pe suflete (videoclip nou)

Randi revine in atentia noastra cu un nou single intitulat „Calc pe suflete”, o piesa in care ne vorbeste despre greselile pe care le facem uneori in cuplu si despre suferinta pe care o provocam persoanei iubite.
randi2
Piesa vine la pachet cu un videoclip filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si imprejurimile sale, in regia lui Bogdan Daragiu. Noul single Calc pe suflete este o piesa pe care Randi a scris-o in urma cu doi ani, dar abia acum se pare, si-a facut curaj sa o si lanseze ca single.
[adinserter block=”1″]

Sunt om si cant despre mine, despre sentimente, despre oameni si greselile lor. Nu e usor pentru un artist sa isi arate gandurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred ca natura noastra umana este frumoasa, plina de lumina, dar in acelasi timp imperfecta, supusa greșelii, care lasa urme in sufletul nostru si al celor din jur! Eu am gresit uneori in dragoste si nu sunt mandru ca am facut-o, iar greselile acestea au ramas cu mine pana astazi, asteptand sa fie puse pe muzica.”, a reclarat Randi.

Randi – Calc pe suflete [Official Music Video]

Randi este prezent pe radio cu piesa „Dansam”, care s-a bucurat de un real succes, adunand peste 13 milioane de vizualizari, fiind inclusa si mai toate topurile de pe la noi. Revenind la piesa proaspat lansata de artist trebuie sa va marturisim faptul ca, ne place foarte mult si cu siguranta va ajunge si pe radio.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *