CinemaRambo: Last Blood (2019)

Rambo: Last Blood (2019)

Rambo: Last Blood descriere pe scrut film:
Un personaj legendar se pregăteşte să revină în acţiune. De data aceasta, protagonistul declară război unui cartel de droguri mexican, ce o răpeşte pe fiica unui prieten de-al său.
Personajul John Rambo a fost creat de canadianul David Morrell, un adevărat maestru al romanelor de acţiune şi conspiraţie.

First Blood, urmat de Rambo: First Blood Part II deschideau o franciză în care Stallone portretizează eroul american de război. Primul film caută să dea de gândit şi a fost considerat unul din filmele definitorii ale postmodernismului în cinema, după care continuarea seriei (Rambo II plasat în teatrul de război din Vietnam, Rambo III plasat în războiul din Afghanistan dintre ruşii „răi” şi afganii „buni”) a ales soluţia filmelor comerciale. Rambo IV (2008) reia imaginea eroului militar, din nou în luptă cu o dictatură malefică – cea din Birmania zilelor noastre.

Regia: Adrian Grunberg
Cu: Sylvester Stallone, Paz Vega
Gen film: Acţiune
Premiera in Romania: 20.09.2019

- Advertisement -

Produs de: Emmett/Furla Films
Distribuit in Romania de: Ro Image 2000
Țara: Belgia, SUA

Trailer Rambo: Last Blood

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=7s3jp3d0nh0″ rel=”no”]

„Rambo V: Last Blood” va avea premiera în cinematografe odată cu aniversarea a 37 de ani de la lansarea primului film Rambo, care s-a numit “First Blood”.
Filmul Rambo: Ultima luptă subtitrat in romana are premiera la cinema pe 20 septemrbie 2019. Urmareste trailerul filmului subtitrat in romana.

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.