Radio 25

Despre:
Radio 25 Romania a luat fiinta in primavara anului 2012 cand un baiat pe nume Gabriel, pasionat de muzica a vrut sa impartaseasca lumii, muzica de calitate! Asa a ajuns sa difuzeze primul melodiile lansate de artisti, devenind hituri si la radio-urile din FM. In fruntea acestui radio se afla Gabriel care este actualul coordonator al radio-ului facand echipa cu prietenul lui Sergiu alias Dj Electro, care s-au cunoscut la un alt post radio pe la inceputul anului 2012.

Asculta live Radio 25

[native-flash-radio token=’c2JlanBtandmMzU4L3NwAQ==’ userinterface=’small’ backgroundcolor=” width=’100%’ height=’65px’ themecolor=’#fa225b’ themefontcolor=’#ffffff’ startvolume=’100′ streamurl=’http://asculta.radio25.ro:5314′ streamtype=’shoutcast2′ streampath=’/live’ streamid=’1′ mountpoint=” radiouid=” apikey=” radiojar=” radioname=’Radio 25 Romania’ scroll=’auto’ autoplay=’false’ useanalyzer=’fake’ analyzertype=’4′ usecover=’true’ affiliatetoken=’1000lIPN’ debug=’false’ ownsongtitleurl=” radiocover=’https://www.radiolive247.ro/wp-content/uploads/2019/02/radio25-min.png’ bordertopleft=’0′ bordertopright=’0′ borderbottomleft=’0′ borderbottomright=’0′ songgooglefontname=” songfontname=” titlegooglefontname=” titlefontname=” songinformationinterval=’5000′ streamprefix=” corsproxy=’https://html5radioplayer1us.herokuapp.com/?q=’ usestreamcorsproxy=’false’ ]

Website: radio25.ro

- Advertisement -

Pe parcursul anilor, Dj Electro a devenit Director General al acestui radio care se ocupa de moderatorii de emisie, producator de spoturi si designer pe pagina de facebook. Noi suntem singurul post radio online care ajuta artistii la inceput de drum impreuna cu casele de discuri! Noi avem curajul sa difuzam primii viitoarele hituri! Hiturile se promoveaza aici!

Echipa Radio 25 s-a gandit sa va faca o surpirza. Suntem zilnic alaturi de voi, ne ascultati pretutindeni, acasa, in oras sau la birou, dorim sa fim cat mai aproape de voi. Dorim sa stim ce va place, ce nu va place si sa imbunatatim. Tu esti persoana care ne face radioul mai bun.

- Advertisement -

ULa noi pe site gasiti diverse stiri, muzica buna si totodata vedeti acctivitatile noastre.
Moderatorii de la Radio 25 au experienta in domeniu, noi la radio 25 luam doar persoane cu facultatea de Jurnalism si cu experienta.

Posturi de radio

Nu rata

Noutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.