videoclipuriPiesa noua lansata de Feli - Du-te Dorule

Piesa noua lansata de Feli – Du-te Dorule

Feli a lansat noul single Du-te dorule, piesa inspirată de idolul ei, Maria Tănase. Du-te, dorule” este o piesă-blestem care vine la pachet cu un videoclip în care vedem o altfel de Feli.

 

„Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de „Cine iubește și lasă”, de „Blestem” și de întreaga forță creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simțit să-mi scriu și să-mi cânt o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu.”, povesteste Feli.

 

- Advertisement -

Noul single Du-te dorule  interpretat de Feli este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music, piesa are muzica și versurile compuse de Feli și Smiley, alături de producătorii Șerban Cazan și Vladimir Coman-Popescu și mix-maxerul realizat de Lucian Nagy.

În 2012, Feli a participat la emisiunea-concurs Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, alături de care a ajuns până în semifinale, fiind totodată unul dintre concurenții creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului.

Videoclip Feli -Du-te Dorule

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=NSIgv0HuVUo” align=”center” width=”700″ /]

„De cele mai multe ori, oamenii vor sa para buni si sensibili chiar si atunci cand sunt raniti, insa adevarul ascuns in sufletul lor este ca nu simt sa fie atat de altruisti si sensibili cu persoana care i-a ranit. Avem cu totii o parte intunecata in noi, pe care trebuie sa o acceptam si sa o lasam sa iasa la iveala din cand in cand, ca sa ne eliberam si sa putem trece mai repede si mai usor mai departe.”, marturiseste artista despre lectia invatata in trecut.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.