videoclipuriPhaser - Călători (videoclip oficial)

Phaser – Călători (videoclip oficial)

Trupa Phaser împreună cu MediaPro Music şi Universal Music România lanseaza videoclipul pentru piesa „Călători”, clip ce a fost filmat toamna trecută în Islanda, surprinzând peisaje îngheţate, dar şi zone nisipoase ce par să aparţină planetei Marte.

Filmările şi editarea au fost realizate de către Sebastian MARU Films din Timişoara. Muzica şi textul aparţin celor de la Phaser, iar de masterizare s-au ocupat George Hora şi Studio66.Călătoriile sunt cele mai puternice experienţe din viaţa noastră. Ele nu înseamnă doar şansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt şi ocazia perfectă de a învăţa lucruri noi şi surprinzătoare despre noi înşine.

Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit să creăm un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost uşor, a trebuit să parcugem foarte mulţi kilometri în fiecare zi de filmări, iar clima islandeză nu e cea mai prietenoasă. Totuşi, peisajele şi culorile sunt extraordinare şi credem că a meritat.

Videoclip


Trupa a ieşit în evidenţă la Selecţia Naţională Eurovision 2013, prin piesa „Pour toi et pour moi”, primul single al acestui grup.

- Advertisement -

Caseta tehnica productie:
Muzica si text: Phaser
Regia/DOP: Sebastian MARU Films
Mix si master: George Hora/Studio66

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.