Paul Damixie – Get Lost [Official video]

Paul Damixie se pregateste sa dea lovitura cu un nou single – Get Lost, piesa pentru care postam ceva mai jos si videoclipul. Piesa a fost deja lansata pe radio si este disponibila in platformele digitale, reusind intr-un timp foarte scurt sa obtina performante exceptionale.
Videoclipul piesei Get Lost, a fost filmat integral in Mexic, se deruleaza ca un film de actiune, cu puternice accente parodice, avand la baza povestea jefuirii unei banci. Ineditul povestii este dat de personajele centrale ale clipului, care poarta mastile a doua figuri foarte cunoscute, dar si foarte controversate, si de finalul neasteptat.


Piesa „Get Lost” se afla deja in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify in Statele Unite.

Paul Damixie – Get Lost [Official video HD]

Imi place piesa foarte tare si ma bucur ca intr-un timp atat de scurt are un succes neasteptat de mare. Faptul ca a intrat in top 10 pe Shazam si este virala pe Spotify, inseamna ca am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni. Abia astept sa vedeti si clipul, care este dinamic, colorat si „true”, a spus Paul Damixie.

Produced by HaHaHa Production ®/ Cat Music
Licensing: licensing@hahahaproduction.com
Directed by: Alex Ceausu

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *