videoclipuriParis in my soul noul single lansat de VADO și Tamaz

Paris in my soul noul single lansat de VADO și Tamaz

Cel de-al doilea single din cariera tânărului DJ VADO se numește „Paris in my soul”, o poveste muzicală cu beat-uri dance despre acea iubire întâlnită întâmplător pe străzile romantice, pline de săruturi pasionale, ale Parisului.

Compusă de către Tamaz și DJ SAVA, „Paris în my soul” este o piesă cu elemente EDM și versuri în limba engleză ce întregesc mood-ul piesei, iar videoclipul surprinde prin imagini povestea trăită pe străzile din Paris.

În vârstă de 19 ani, VADO aka Vlăduț Sava este fiul artistului DJ SAVA. Pasionat de djing, artistul a ales să calce pe urmele tatălui său, iar în urmă cu două luni a lansat „Look Around”, primul său single din carieră, alături de Tamaz.

- Advertisement -

Compozitor și producător, Cătălin Tamazlicaru (Tamaz) stă în spatele unor hituri de o sonoritate răsunătoare, atât pe teritorul României cât și peste hotare.

Artistul a lucrat la piese precum „Claro que si”, „Dame”, dar și la multe alte titluri alături de artiști de renume cum ar fi Juan Magan, Mohombi, Yasiris și mulți alții. Proiectul Tamaz s-a născut din dorința unei noi manifestări artistice, ca un exercițiu al depășirii propriilor limite, reușind să contopească mai multe viziuni asupra unui act muzical.

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=EkoPJcNzer8&feature=youtu.be” align=”center” width=”800″ /]

Music: Catalin Tamazlicaru, Constantin Sava;
Lyrics: Catalin Tamazlicaru;
Instrumental: Daniel Mitroi, Constantin Sava;

Instagram: https://www.instagram.com/vado.music/

Pentru mai multe melodii si videoclipuri noi urmariti rubrica Muzica noua

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.