Obie, cantaretul nigerian determinat sa cucereasca scena muzicala romaneasca cu productiile sale, lanseaza single-ul Go Loca, in colaborare cu Theo Rose, piesa avand un sound destul de antrenant foarte potrivit cu sezonul estival.

theo-rose

„Go loca e despre distractie si despre curajul de a face primul pas, in orice… Vara asta va recomand mixul de cafea cu lapte, adica Obie & Theo Rose. A fost o placere sa lucrez cu Theo, ne-am distrat foarte tare la filmari” a declarat Obie

[adinserter block=”1″][adinserter block=”3″] Piesa „Go Loca” este compusa de catre Obie si Catalin Dascalu, iar de regia videoclipului s-a ocupat Ciprian Iacob.

Obie & Theo Rose – Go Loca (Official Video) by Mixton Music

„Go loca este o invitatie la o vara nebuna, cu indragosteala, distractie si trairi intense. Pe mine ma incarca pozitiv si imi da chef de viata. Obie e extraordinar si sunt bucuroasa ca am colaborat, omul e un munte de talent, iar vocea lui e… ‘de acolo’, la propriu si la figurat”, declara Theo Rose.

Asadar iata ca, avem invitatia la dans facuta de cei doi artisti drept pentru care inceracm timid dar sigur cateva miscari pe ritmul piesei „Go Loca”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here