newsNunta regala dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle live pe Pro TV

Nunta regala dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle live pe Pro TV

Nunta regala dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle va fi transmisa live pe Pro TV si TVR 1 sambata 19 mai 2018 cu incepere de la ora 14:00.
Începând cu ora 14.00, în ediţia specială ”Ora Regelui”, TVR 1 transmite în direct ceremonia oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, liderul Bisericii Anglicane.

După ceremonia religioasă, Prinţul Harry şi aleasa lui vor pleca într-o procesiune, vor traversa Londra într-o caleaşcă trasă de cai, escortată de un regiment de cavalerie al Casei Regale.

Transmisiune live nunta regala Pro TV

De la ora 11:00, PRO TV difuzează în premieră filmul documentar – ”Meghan Markle: Prințesa americană”. Documentarul prezintă interviuri cu apropiații lui Meghan și ai casei regale, printre care se numără și Samantha Markle, sora acesteia, jurnalistul și prezentatorul Piers Morgan, Paul Burell, fostul majordom al prințesei Diana, dar și Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei.

- Advertisement -

La nunta regală sunt așteptați 600 de invitați, printre care și actorul George Clooney, cântăreții Elton John și Sting, dar și Serena Williams.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.