videoclipuriMIRA lanseaza un nou single, “Vina”

MIRA lanseaza un nou single, “Vina”

Dupa hitul “Uit de tine”, care a adunat peste 17 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a clasat in topul chart-urilor muzicale mai multe saptamani la rand, piesa fiind difuzata si de postul nostru de radio, MIRA lanseaza un nou single, “Vina”.

O coproductie Cat Music si Global Records, “Vina” este compusa de catre artista, impreuna cu Theea Miculescu, Madalin Rosioru, Robert Toma si produsa de Madalin Rosioru. Piesa este insotita de o poveste vizuala, in regia lui San, ce are ca tema principala iubirea. Filmarile pentu noul material au durat aproape 24 de ore si sunt pe masura asteptarilor.

„<> este o piesa care vine in continuarea <>. Eu impreuna cu echipa mea ne-am propus sa va prezentam cate-o particica din experientele si trairile mele in cate-o piesa, alcatuind un puzzle, o poveste, povestea Mirei. In <> va povestesc cum am reusit <> de el si cum intalnesc pe altcineva”, declara MIRA.

Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, in colaborare cu What’s UP si KIO, “Fete din Balcani”, featuringul cu Skizzo Skilz si Corina, cu 70 milioane de vizualizari pe YouTube – sunt doar cateva dintre proiectele care au consacrat-o ca artista.

- Advertisement -

Videoclip

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=UxN9c4lxKlg[/embedyt]

Productie piesa

Muzica: Theea Miculescu, Robert Toma
Text: Theea Miculescu, MIRA
Productie: Madalin Rosioru
Song Management: Corneliu Ursache
Productie video: Radu Selaru
(Luca-s Art Film)
Regie: SAN

Recomandare!
Urmareste cea mai noua muzica in rubrica Muzica noua

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.