Mihail a lansat piesa ”Simt că ne-am îndepărtat”

Dupa hitului ”Mă ucide ea”, Mihaila a lansat noua piesa ”Simt că ne-am îndepărtat”, piesa ce debuteaza cu un intro de chitară si ne amintește de sound-ul serilor de blues.
mihail

Piesa este completată de un videoclip filmat în ținuturile idilice din Malta, în regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail și la clipul hitului ”Mă ucide ea”.
[adinserter block=”4″][adinserter block=”5″]

Trecuse ceva timp după ce mă despărțisem de fosta mea iubită, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fără sens, intense și pustii. A fost o zi în care ea a trecut să-și mai ia ceva lucruri de la mine și când ne-am văzut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discuție mai formală și superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, ca ea nu o să se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia care mă obișnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă”, a declarat artistul.

”Cred că textul din piesă e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea și atmosfera acelui moment de îndepărtare. A fost o trăire pe care am simțit-o atât de intens încât, la un moment dat, aș fi cântat doar Simt că ne-am îndepărtat și atât”, a mai adăugat Mihail.

Mihail – Simt ca ne-am indepartat

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *