videoclipuriMaria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine"

Maria Popa și CRBL spun că „Oficial îmi merge bine”

Maria Popa și CRBL fac echipă pentru o colaborare inedită și reinterpretează „Oficial îmi merge bine”, una dintre cele mai populare melodii ale tuturor timpurilor, lansate în urmă cu 16 ani de trupa Simplu.

Compusă de către Marius Moga alături de CRBL, Smiley, Maria Popa și Sergiu Istrati, „Oficial îmi merge bine” este o piesă ce are de această dată la bază o poveste adolescentină, văzută prin ochii Mariei Popa, iar clipul produs de Ireal.ro completează prin imagini mood-ul dinamic al single-ului.

„A fost cea mai tare experiență de până acum! Am râs, am plâns, am cântat, am dansat, am muncit, m-am jucat, am experimentat o grămadă de stări și am cunoscut mulți oameni minunați, cărora le sunt recunoscătoare.

Colaborarea aceasta m-a făcut foarte fericită, m-a fascinat, m-a făcut să înțeleg cât de important este să faci ceea ce îți place și că orice lucru în viață, cât de mărunt, necesită sacrificiu! Piesa originală transmite o energie extraordinară, pe care o simt de fiecare dată când îi dau replay.

Plăcându-mi încă de mică, m-am bucurat super mult să o reinterpretez și sper din suflet ca oamenii să simtă bucuria și energia pe care le-am trăit în studio când am înregistrat-o. CRBL este o persoană foarte deschisă, cu care chiar am rezonat, are și vibe bun și umor, e cel mai tare!”

povestește Maria Popa

La vârsta de 13 ani, Maria Popa a făcut parte din echipa lui Marius Moga și a cucerit publicul în finala concursului „Vocea României Junior” și a impresionat  jurații cu interpretările pline de energie, vocea puternică și timbrul special.

- Advertisement -

Iubește muzica de mică, a început să cânte de la 10 ani, iar de la 11 ani studiază oboiul.

„«Oficial îmi merge bine» este un hit care a schimbat muzica românească, atât prin sound, cât și prin mesajul de dragoste perceput de public ca un mesaj social. Nici clipul nu a fost ceva obișnuit; a fost printre cele mai scumpe videoclipuri, filmat pe peliculă de film și, cred, primul videoclip în care frații Moga au lucrat împreună :).

Să refacem piesa în 2020 a fost o idee extraordinară, unde eu am răspuns PREZENT, retrăind momentele de creație din 2004. La 16 ani de la lansare a venit momentul să apropiem generațiile prin muzică. Sper să aveți aceleași emoții ca și mine și să retrăiți acea perioadă, ascultând cu încredere varianta fresh a acestei piese din perspectiva feminină, cu o artistă care promite, Maria Popa!”, adaugă CRBL.

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=KrOZZmkYCLI&feature=youtu.be” align=”center” width=”800″ /]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.