videoclipuriMandinga și NOSFE fac echipă pentru „Macho Man"

Mandinga și NOSFE fac echipă pentru „Macho Man”

Mandinga si NOSFE lansează pentru prima oară împreună și reinterpretează „Macho Man”, una dintre cele mai populare melodii ale tuturor timpurilor, lansate în urmă cu peste 20 de ani de trupa Genius.
Remake-ul vine cu un sound fresh și cu o producție cool ce păstrează linia originală a piesei.

„Ne-a plăcut foarte mult energia piesei, iar influențele latino ne-au convins imediat să facem remake-ul «Macho Man». Este o perioadă în care petrecem mai mult timp cu familia și la studio și ne este dor de scenă și de public. Ne este dor să cântăm. Ne-a bucurat mult colaborarea cu NOSFE, este un tip pozitiv și energic, iar chimia dintre noi a fost perfectă”, povestesc cei de la Mandinga.

Cu versuri în limba română, dar și în spaniolă, „Macho Man” este compusă de către Barbara Isasi și NOSFE, alături de Radu Cezar Halmagean, Ovidiu Cornel Halmagean, Oana Viorica Vincu, Șerban Cazan, Ana Stancu, Mădălina Mihaela Crețan, Omar Secada și Vlad Cireșan. Single-ul este însoțit de un videoclip bold, plin de culoare, în care dansul, voia bună și muzica se strâng în același loc.

„Chiar cu două săptămâni înainte să-mi fie propusă piesa, stabilisem cu echipa mea să facem un remake după Genius – «Macho Man». A fost un semn de la univers, pe care l-am îmbrățișat cu drag. Este o colaborare de care sunt mândru și nerăbdător să ajungă la sufletele voastre”, adaugă NOSFE.

Videolcip oficial

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=3LCzkaLONBU&feature=youtu.be” align=”center” width=”750″ /]

- Advertisement -

Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasa artistă Isasi B., care în 2013 a cucerit publicul prin prestația sa în cadrul „Vocea Spaniei”. În 2016 a participat la „Vocea României”, iar în 2018 a câștigat „Te cunosc de undeva”. Până în prezent, Mandinga a lansat nenumarate piese.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.