Lucian Barbulescu lanseaza noua piesa “Azzido”

Ne intoarcem in Music Zone aici pe Radio Live247, cu o piesa ce ne-a atras atentia si pe care am decis sa o prezentam in zona de Dj-ei in rubrica Music Zone.
DJ-ul Lucian Barbulescu a lansat zilele acestea single-ul si videoclipul “Azzido”.

lucian barbulescu - Azzido

Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Lucian Barbulescu si este o incursiune haioasa, energica, fara un scenariu prestabilit.
[adinserter block=”1″]

“Azzido… Cine nu-si aduce aminte de Azzido Da Bass – Dooms Night?! De acolo a pornit totul, hai sa-i zicem un ‘tribut’ pentru cate boxe s-au rupt la propriu in vremea aceea… O piesa de club, de dans, de rupt tenesii in vara lui 2016. ‘Vinovatul’ principal a fost DJ Sava, care a lucrat in studio impreuna baietii lui, si a iesit ‘Azzido’, initial doar un ghid tras de catre Ciprian Blaga, care a si ramas vocea de pe piesa. Pentru orchestratia piesei au mai lucrat Claudio Cristo, DJ Bonne si Razvan Matache”, declara Lucian.

Videoclip

In prezent, Lucian lucreaza la alte doua piese, care vor fi lansate in urmatoarele luni si pe care le vom posta aici in Music Zone pe Radio Live247.

[adinserter block=”3″]

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *