videoclipuriLidia Buble lansează cel mai „INTENS" single

Lidia Buble lansează cel mai „INTENS” single

Lidia Buble lansează cel mai nou single de anul acesta intitulat foarte sugestiv Intens.

„INTENS” descrie pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește. „Tu ai aprins în mine un lucru nefiresc, de te văd în zece nuanțe de intens și te doresc” sunt versurile ce evidențiază intensitatea celor mai ascunse trăiri ce își fac loc în sufletul cuiva.

Cu o poveste cinematografică regizată de către NGM și filmată în fosta reședință a lui Ceaușescu, videoclipul dezvăluie o Lidia cum nu am mai văzut până acum.

- Advertisement -

Captivă în propriile sentimente și gânduri ce se duc numai către el, artista încearcă să evadeze pentru a se regăsi pe sine.

 

„Pentru mine începutul de primăvară e INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea în 200 de secunde intense”,

povestește Lidia despre noul single.

 

În urmă cu cinci luni, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te”, single de succes ce și-a făcut loc în playlist-ul radiourilor chiar înainte de lansare.

Videoclip Lidia Buble – Intens

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=lK39Kk6DI2I” align=”center” width=”800″ /]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.