videoclipuriLidia Buble lansează „Margarita” alături de Descemer Bueno

Lidia Buble lansează „Margarita” alături de Descemer Bueno

Lidia Buble lansează „Margarita” alături de Descemer Bueno, unul dintre cei mai iubiți artiști latino din lume care a colaborat cu nume precum Enrique Iglesias și Gente De Zona.

„Stateam cu baietii de la Fly în studio, căutam un artist pentru feat. și am spus, visand probabil, «cât de tare ar fi să vrea Descemer Bueno sa cante pe piesă asta». Nici prin cap nu mi-a trecut că am sa aă parte de cea mai intensa saptamana in Cuba și ca am sa ma inteleg atat de bine cu un om pe care nu-l cunosc, dar pe care-l apreciez de foarte multa vreme. Sunt convinsa ca e doar inceputul pentru mine…. Vreau sa va povestesc despre oamenii senzationali din industria muzicii latino pe care i-am întalnit acolo și sa fiți parte din visul meu frumos”, mărturisește Lidia Buble.

Produsă de către Fly Records, noua piesa „Margarita” este însoțită de un videoclip plin de culoare, filmat în Cuba, ce combină mood-ul pasional cu versurile single-ului.

Avem piesa lansata, avem un playlist ce il poti asculta zilnic pe radio Live247 si concluzia ar fi ca, SE AUDE deja la RADIO.

- Advertisement -

Videoclip: Lidia Buble & Descemer Bueno – Margarita

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=HrqMy_KcLMg” rel=”no” wmode=”transparent”]

- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.