Karym impreuna cu Tutu lanseaza piesa Nu vrei

Karym impreuna cu Adrian Tutu lanseaza o balada emotionanta, intitulata Nu vrei. Noua piesa este compusa de Adrian Tutu si de Mircea Cioclei (Karym) si este produsa in studioul MyCrewMusic.
tutu
Piesa Nu vrei, reprezinta o premiera pentru Tutu, fiind prima produsa de el pentru un artist si prima pe care apare in postura de „featuring”.
[adinserter block=”1″]

De cand Karym a intrat prima data in studio mi-am dat seama ca este un baiat serios si talentat, lucru pe care l-a si demostrat ulterior. Melodia este inspirata din viata lui. M-am lasat ghidat de acest lucru si cred ca am reusit sa transpun in melodie emotiile, sentimentele si trairile lui. Piesa este produsa in totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focsani. Speram ca piesa sa fie inteleasa cum trebuie si sa se ridice la asteptarile noastre.” a declarat Adrian Tutu.

Audio: Karym ft Tutu – Nu Vrei

La randul sau Karym ne spune: „Propunerea de a colabora cu Adrian Tutu a fost a PR-ului meu Teddy, am fost placut surprins de idee si ma bucur ca acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibila, care are la baza o experienta din viata mea personala”.

Despre Karym va mai spunem faptul ca, s-a facut remarcat in 2014 cu single-ul „Dangerous”, lansat împreuna cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *