videoclipuriJO lanseaza noul single "ADIO"

JO lanseaza noul single „ADIO”

Sensibilă și vibrantă, piesa „Adio” vine ca un îndemn emoționant pe care JO îl face pentru cei care au inimile rănite și încearcă să își găsească curajul de a renunța pentru a fi fericiți mai departe.
Single-ul „Adio” este însoțit de un videoclip cinematografic în care artista este protagonistă. Cuprinsa de trăiri intense, JO este captivă intre două lumi paralele ce dezvăluie trecutul și prezentul.

„«Adio» este o piesa care a ieșit din suflet, poate cea mai de suflet piesa a mea de până acum. Experiențele de viața prin care trecem ne schimbă, ne sensibilizează, dar cel mai important, ne inspiră la creație. Muzica mereu m-a ajutat să mă descarc, dar de data asta pot să spun că m-a eliberat. Mi-a dat aripi. Am lucrat alături de echipa mea preferată de la HaHaHa Production. Le mulțumesc din suflet lui Dorian, F3nom și Luci pentru că au înțeles exact filmul meu și m-au ajutat să îmi conturez povestea în acest cântec minunat”, povestește JO.

O coproducție HaHaHa Production și Cat Music, piesa „Adio” interpretată de JO are muzica semnată de Florin Boka, Dorian Micu, Lucian Nagy, versurile scrise de Dorian Micu, iar masterul realizat de Florin Boka și Lucian Nagy.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=MJsN8DnPGBM&feature=youtu.be” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

Muzic: Florin Boka, Lucian Nagy, Dorian Micu
Lyrics: Dorian Micu
Productie: Florin Boka, Lucian Nagy
Mix & Master: Florin Boka, Lucian Nagy

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.