videoclipuriJO lanseaza noua piesa Noapte Polară

JO lanseaza noua piesa Noapte Polară

JO a revenit cu o nouă piesă, aceasta se numește „Noapte Polară” si vine insotita de un videoclip pe care-l putem urmarii ceva mai jos aici in pagina.

Videoclipul noului single este unul de care probabil JO este mândră și pe care abia aștepta să îl împartă cu fanii ei de pe rețelele sociale. Artista a spus pe Instagram că este emoționată și că speră ca fanilor să le placă.
Versurile piesei au fost scrise de Doc și de iubitul artistei, Juno, iar de muzică s-au ocupat tot cei doi, dar ajutați și de Șerban Cazan și Roland Kiss, tot cei care s-au ocupat și de producție.

Single-ul este însoțit de un videoclip cinematografic, ce aduce un plus de emoție, prin luminile nefirești care se aprind în absența soarelui. Pentru clip, artista a colaborat pentru prima oară cu NGM.

Am fost foarte încântată, mi s-au părut foarte profi și m-am simțit foarte bine. Cred că cel mai greu lucru a fost să stau toată ziua cu picioarele în apa foarte rece, însă echipa extraordinară a fost întotdeauna acolo pentru mine și m-a făcut să mă simt răsfățată. Abia aștept să lucrez din nou cu baietii

- Advertisement -

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=wVhghjf1sM4″ rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.