CinemaInstant Family

Instant Family

Instant Family – Familie de-a gata este un film savuros pe care nu trebuie sa-l ratati. Povestea filmului se concentreaza in jurul lui Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne), care decid că e timpul să-și facă o familie si ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Și, când ajung să cunoască un trio de frați, care include și o adolescentă năbădăioasă, își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți, în speranța că vor reuși să devină o familie, fie ea și de-a gata…

Comedia „Instant Family” e inspirată de experiența personală a scenaristului/regizor/producător Sean Anders, și îi are ca protagoniști pe Mark Wahlberg și Rose Byrne, alături de care îi regăsim pe Octavia Spencer, Tig Notaro și Margo Martindale, Julie Hagerty și Michael O’Keefe.

Distributie film:

- Advertisement -

Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Gen film: Comedie
Premiera in Romania: 18.01.2019
Durata film: 119 min.

Caseta tehnică

Produs de: Paramount Pictures
Distribuitorul international: Paramount Pictures
Distribuit in Romania de: RO Image 2000
Țara de origine: SUA

Filmul Instant Family 2019 subtitrat in romana are premiera la cinema pe 18 ianuarie 2019. Urmareste online trailerul filmului titrat in limba romana. Programul difuzarilor la cinema dupa premiera se regaseste pe paginile oficiale ale cinematografelor din tara.

Trailer film

[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=IUfZq3DUd3Y&t=13s[/embedyt]
Trailer online disponibil pe platforma Youtube.com


- Advertisement -
Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.