videoclipuriINNA a lansat ”Oh my God”

INNA a lansat ”Oh my God”

INNA a lansat noul single ”Oh my God”, o piesa cu un sound fresh in stilul caracteristic al artistei.

Dupa ce a lansat piesa ”Cool me down” alături de DJ-ul Gromee, Inna a venit cu un lyric video super fresh pentru piesa ”Oh my God”.

De muzică și versuri s-au ocupat INNA, Hannes Roovers, Isac Hördegård, Moa Pettersson Hammar și Gavin Jones, iar rezultatul merită multe like-uri.

- Advertisement -

Inna  a lansat anul trecut albumul ”Heartbreaker” și prima piesa care s-a bucurat de videoclip a fost ”Flashback”. În doar o lună, videoclipul a adunat 12 milioane de vizualizări, iar asta cu siguranță a contribuit la cel mai recent record bifat de iubita lui Deliric.

INNA a devenit cea de-a treia artistă din Europa care se poate lăuda cu cele mai multe videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări. Noul single Cool me down se aude si pe radio Live247 in acest moment iar despre ”Oh my God” nu excludem posibilitatea sa intre cat mai curand pe radio.

Videoclip Inna Oh my God

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=nz4iunAoanE” align=”center” width=”800″ /]

Elena Alexandra Apostoleanu cunoscuta publicului drept Inna a debutat in anul 2008 cu primul single HOT piesa ce a obtinut primele pozitii in topurile muzicale de specialitate atat interne cat si internationale.

De pe albumul său de debut, Hot, Inna a lansat alte patru discuri single, „Love”, „Déjà Vu”, „Amazing” și „10 minutes”, toate acestea câștigând poziții fruntașe în clasamentele de specialitate din Europa.

Radio Live247 se numara printre posturile de radio care de-a lungul timpului a difuzat constant piesele Innei drept pentru care iata ca avem noile sale piese deja in playlist.

Caseta tehnica melodia Oh my Good Inna

Video by NGM Creative
Produced by Loops Production
Edited by Alex Chitu
Motion Graphics by Loyal Trip Cartel

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.