Independence Day peste emisiunea Uniplay Show

Filmul Independence Day (Ziua Independenței) difuzat duminica 8 ianuarie 2017 de PRO TV a condus detasat topul audientelor. In comparatie cu un film bine ales, emisiunea Uniplay Show, prezentată de Horia Brenciu și Diana Munteanu, difuzata pe Antena 1 a fost pe locurile patru și cinci la orașe și în întreaga țară.Pe publicul comercial, Antena 1 a avut locul al doilea, dar cu cifre de cinci ori mai mici decât Pro TV.
Peste 1,7 milioane de persoane a fost media filmului de acțiune de pe Pro TV, Independence Day. Postul a fost urmat de Kanal D și România TV. Antena 1 a fost pe locul patru, cu 735.000 media conform datelor publicate de paginademedia.ro

Ca o concluzie generala la acest articol, apreciem calitatea HD si efortul sustinut de a imbunatati programele Antena 1 insa pana nu vom vedea si programe de calitate in care nu vor mai defila vedete ce sunt apropiate de postul tv, nu credem ca veti intrece filmul PRO!
Lipsa filmelor (cu promovare bine definita) in intervalul 20:00 — 22:00 pe televiziunile din Romania, va face ca, PRO TV sa detina suprematia serilor cu Filme BUNE!
Desigur pe marginea acestui subiect parererile pot fi impartite iar din acest motiv comentariile dumneavoastra pot fi utile!

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *