CinemaOperation Fortune: Ruse de guerre

Operation Fortune: Ruse de guerre

Filmul Operation Fortune: Ruse de guerre va avea premiera la cinema in Romania pe 6 ianuarie 2022 si il are in prim plan pe Jason Statham. Filmul va rula subtitrat in romana iar trailerul filmului este deasemenea subtitrat.

Descriere Operation Fortune: Ruse de guerre online

Conform cu descrierea oficial filmul Operation Fortune prezinta povestea agentului special Orson Fortune și a echipa sa de agenți care recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe ordinea mondială.

Filmul Operation Fortune: Ruse de guerre promite să satisfacă pofta de acțiune a cinefililor, avându-i, de asemenea, în distribuție și pe Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Lourdes Faberes sau Max Beesley.

- Advertisement -

În Operation Fortune: Ruse de guerre cu trailer prezentat online subtitrat, Statham și Plaza par să nu se potrivească în totalitate, cu toate astea reușind, într-un mod bizar, să facă echipă, cu scopul precis de a prinde un traficant de arme extrem de înstărit, interpretat de Hugh Grant.

Trailer Operation Fortune: Ruse de guerre online subtitrat

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=q7tLm76q9RM” rel=”no” wmode=”opaque”]

  • Operation Fortune: Ruse de guerre complet tradus in cinema din 6 ianuarie 2023.
  • Titlu film Operation Fortune: Ruse de guerre TRADUS: OPERATIUNEA FORTUNE: URZEALA RAZBOIULUI
  • Filmul ruleaza subtitrat in romana la cinema.
  • Operation Fortune: Ruse de guerre Netflix – NU

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.