F.Charm – Caz real feat. Zenn, Caitlyn (piesa noua)

F. Charm colaboreaza cu Zenn si Caitlyn pentru noua piesa „Caz real”, piesa ce este insotita de un videoclip aproape dramatic, in care rapperul si cantareata joaca rolurile principale, iar Zenn le ofera coloana sonora.
zenn
Piesa pe care o prezentam aici pe Radio Live247, a fost inspirata dintr-o poveste adevarata dupa cum a declarat F. Charm, iar soundul piesei transpune foarte bine mesajul pe care-l are piesa Caz real.

Am scris aceasta piesa fiind inspirat din povestea de dragoste pe care a trait-o Zenn. Fiind prieteni, am luat parte la evolutia si sfarsitul acestei relatii, m-a impresionat tot ce a trait acest om si asa a iesit „Caz real”, o poveste trista dar adevarata. I-am propus sa isi exprime sentimentele prin intermediul viorii in aceasta poveste, iar Caitlyn are rolul de a intari mesajul pe care am vrut sa-l transmit. Nu am vrut si nu vreau sa par vreun Doctor Love, dar imi place sa-mi exprim experientele din viata in piese, pentru ca atunci cand muzica se opreste, ascultatorul trebuie sa fi invatat ceva din ea, sa fi simtit si sa traiasca odata cu autorul, privesc fiecare piesa ca pe un episod dintr-un serial de succes numit de noi toti, Viata! Music is a mission, not a competition!”, a povestit F.Charm.

[adinserter block=”1″]

Ideea piesei m-a surprins la inceput, dar cand F.Charm mi-a aratat primele note si versuri din “povestea” vazuta prin ochii lui, mi-am dat seama ca piesa ar fi una foarte expresiva, avand in vedere ca muzica trebuie traita mai intai de catre compozitor ca apoi sa poata fi simtita de ascultator. Astfel m-a invitat sa particip si eu la Caz Real prin a „povesti” cu vioara ce spune el. Toata echipa a fost la inaltime si fiecare a pus suflet si multa munca sa faca ceva deosebit, de la muzica si videoclip la orice alt aspect, iar Caitlyn este exact vocea potrivita care a adus un plus de sensibilitate si de valoare piesei. Totul a fost o experienta unica iar rezultatul il puteti vedea direct urmarind „Cazul Real”, a completat Zenn.

“Mesajul piesei m-a impresionat si sensibilizat din prima. Cele mai frumoase piese sunt cele inspirate din realitate, din experientele proprii, oricine se poate regasi in ele, asa cum m-am regasit si eu pe alocuri. Dragostea e plina de suisuri si coborasuri, de experiente placute si mai putin placute, o multitudine de lectii de viata care te fac omul care esti astazi, te maturizeaza si iti dau forta. Sper ca publicul sa perceapa cu aceeasi emotie piesa, pe are si eu, impreuna cu F. Charm si Zenn am incercat sa o redam.”, a declarat Caitlyn

F.Charm este prezent constant in playlistul postului nostru de radio cu hituri precum 30 de grade, Nu iese fum fara foc, Cod Rosu, Mama feat. Elena Gheorghe si nu excludem posibilitatea intrari in heavy rotation si a acestui nou single.

You may also like ...

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *