videoclipuriEster Peony lanseaza piesa „7 Roses"

Ester Peony lanseaza piesa „7 Roses”

Ester Peony, artista care a reprezentat Romania in cadrul Eurovision la Tel Aviv, lanseaza „7 Roses”, noul single fiind insotit de un videoclip nonconformist, regizat de Quba.

„Am scris aceasta piesa alaturi de cea mai buna prietena a mea, Ioana Victoria Badea, ca un tonic pentru toate fetele care sunt sau au fost dezamagite la un moment dat de un barbat. Cred ca toate fetele ne regasim atunci cand spunem «Those Motherfuckers!» . Imi doresc ca aceasta piesa, prin versurile ei, sa inspire cat mai multe femei in a lasa trecutul acolo unde ii este locul, spre un viitor frumos, demn de o femeie puternica si independenta.

Multumesc echipei si lui Quba, care a reusit sa surprinda prin scenariu si regie puterea si independenta feminina, pe care le-am amintit mai devreme, intr-o maniera fresh, fun si de ce nu, indrazneata”, povesteste Ester.

In varsta de 25 de ani, Ester Alexandra Cretu, cunoscuta ca Ester Peony, si-a descoperit pasiunea pentru muzica inca din copilarie, atunci cand locuia impreuna cu familia sa in Montreal, Canada.

In 2014, Ester incepe sa compuna muzica pentru artisti precum DJ Rynno, Sylvia, Tamy si Pepe.

- Advertisement -

In iarna aceluiasi an, Ester a lansat alaturi de Ana Baniciu, Puya, Doddy, Vescan si Mahia „Cuminte de Craciun”, iar un an mai tarziu, lanseaza primul single din cariera, „Sub aripa ta”(feat. Vescan), care a cucerit topurile muzicale si a adunat peste 16 milioane de vizualizari pe YouTube.

La inceputul anului 2018, lanseaza „Dig it”, un EP ce contine patru piese: „On My Way”, „So Fine”, „Leaving Tomorrow” si „Dig It”.

Videoclip: Ester Peony – 7 Roses

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/NVdV9ltSfLk” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.