videoclipuriEllie White - Flori de mai (videoclip nou)

Ellie White – Flori de mai (videoclip nou)

Ellie White a lansat videoclipul pentru noul single Flori de Mai, piesa cu versurile și muzica scrise de către artistă și producția realizată de Andy Platon.

În regia lui Silviu Mîndroc, clipul o înfățișează pe Ellie White într-o ipostază de femeie seducătoare, puternică și sigură pe ea, care trebuie să treacă testul despărțirii, chiar dacă „inima s-a oprit din cântat”.

 

„Toate versurile pieselor mele, încă de pe vremea de când cântam alături de DJ Project au ca și mesaj iubirea, în toate formele ei.

Și nici această piesă nu se abate de la același subiect, celebrând iubirea. Florile de mai, din punctul meu de vedere, reprezintă speranță, optimism și fericire, așa că mi s-a părut un titlu simplu și sugestiv.

Cred că fiecare dintre noi se regăsește în versurile acestei piese. Toți am trăit mai devreme sau mai târziu emoții puternice, iar unii dintre noi încă le mai trăiesc.

Inspirația mea vine din viața de zi cu zi a oamenilor în general, pentru că mi se pare o idee minunată să poți cuprinde în câteva versuri emoții puternice cu care pot relaționa și în care se pot regăsi sute sau mii de persoane în același timp.

La filmările clipului a fost senzațional pentru că mi-a fost dor să intru din nou pe set și să filmez un videoclip.

Deși a fost prima colaborare, Silviu Mîndroc s-a dovedit a fi un regizor extraordinar cu care m-am înțeles perfect! Și, cum echipa mea este minunată, rezultatul a fost unul pe măsură 🙂”, povestește artista.

- Advertisement -

Ellie White a lansat prima piesă din carieră alături de DJ Project, iar împreună au avut o mulțime de hituri care au cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum „Sete de noi”, „Power of Love” sau „Nu te mai caut”, iar în 2017, Ellie White a lansat piesa și videoclipul „În mintea mea”.

Piesa Flori de mai se poate auzi acum si pe radio Live247 avand statusul heavy rotation.

Ellie White – Flori de Mai (Official Video)

[penci_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=FwMsY1mOOe4&feature=youtu.be” align=”center” width=”800″ /]

  • Muzica si versuri: Elena Baltagan;
  • Melodie produsa de: Andy Platon.
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.