Elena Ionescu a lansat prima piesa solo la doar cateva luni de la despartirea de proiectul Mandinga. Noul single se numeste „Spune-i” si este realizat impreuna cu Mahia Beldo.

spunei

Noua piesa prezentata si pe pagina noastra, amesteca chitarile latino atat de dragi artistei, cu soundul modern al lui Mahia. Piesa este insotita si de un videoclip in regia lui Claudiu Stan, care a completat in videoclip povestea deja celebrei Las-o cu ajutorul acelorasi tineri si foarte talentati actori profesionisti Iulia Dinu si Andrei Radu.
[adinserter block=”4″][adinserter block=”5″]

„Noua gasca de la Scandalos Music reprezinta pentru mine o continuitate perfecta pe plan muzical. Desi ma abat putin de la stilul meu latino, imi place sa diversific si ma simt minunat ca am ocazia sa interpretez si alte genuri, mai ales cand lucrez cu o echipa in cadrul careia ma simt minunat. Noul meu single aduce in prim plan doua valori ce sunt din punctul meu de vedere printre cele mai importante intr-o relatie: respectul fata de partener si sinceritatea. ” a declarat Elena

Vezi versurile melodiei aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here