videoclipuriElena Gheorghe lanseaza piesa Bratele

Elena Gheorghe lanseaza piesa Bratele

Elena Gheorghe a pregătit o mulțime de surprize, printre care și un single nou ce poartă numele de „Brațele”, o baladă plină de emoție, ce dezvăluie dorul și golul pe care le simte o inimă frântă atunci când timpul nu este cel mai bun aliat.

Piesa „Brațele” este lansată alături de un videoclip artistic care evidențiază prin imagini vulnerabilitatea ce se ascunde în spatele unei povești de iubire.

Printre cele mai recente single-uri ale Elenei se numără „Numele tău”, unul dintre cele mai emoționante single-uri din cariera artistei, „Vulnerabili”, dar și „Bailar” (alături de Christian D și Dony).

„Din păcate tot mai multe cupluri ajung în această situație… exact ca cea descrisă în piesă. La începutul unei relații când voalul «îndrăgostirii» acoperă orice urmă de imperfecțiune, ești sigur că ai întâlnit persoana potrivită deși nu e nici pe departe. Apoi ușor, ușor începe să te doară indiferența celui de lângă tine iar singurătatea în cuplu devine normală și nu, nu e ok pentru că nu poți iubi pentru amândoi. „

- Advertisement -

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=WO6qlMApt9A” rel=”no” wmode=”opaque”]

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.